Adverteren

Op AllesoverDubai.info zijn een aantal mogelijkheden om te adverteren. Ten eerste is er de standaard reclame banner welke op een aantal plekken in de website terugkomen. Wij hanteren momenteel de volgende afmetingen voor reclame banners:
– 300 x 250 voor in de rechterzijbalk
– 468 x 60 voor de banner bovenin de website
– 728 x 60 voor de advertenties onderin de website en op de homepage

Ten tweede kan er een advertorial toegevoegd worden in één of meerdere categorieën binnen de website. Een advertorial is een reclame welke vermomd is als een normaal artikel. Tot slot is het mogelijk om in een artikel betaalde links toe te voegen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven contact met ons op via info@allesoverdubai.info.

Acties voor bezoekers

Het is mogelijk om met AllesoverDubai.info samen te werken voor acties en/of prijsvragen voor onze bezoekers. De mogelijkheden hiervoor zijn divers, we kunnen bijvoorbeeld een artikel of nieuwsbericht schrijven of de actie onder de aandacht brengen op onze Facebook pagina.

Wij stellen wel één eis aan een dergelijke vermelding, en dat is dat de actie of prijsvraag qua onderwerp te maken moet hebben met reizen, vakantie en/of Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. Neem voor meer informatie hierover contact met op ons.

error: Het is niet toegestaan om onze teksten en afbeeldingen te kopiëren.