Contact

Contact opnemen
Heb je een tip of wil je ons over iets anders spreken? Laat het ons dan weten via het onderstaande contactformulier en wij nemen indien mogelijk contact met je op. Ook kun je het onderstaande formulier invullen indien je een link vermelding wilt krijgen op onze links pagina of indien je meer informatie wilt ontvangen over de advertentie mogelijkheden. Let op dat wij richtlijnen hanteren voor het vermelden van links, deze richtlijnen kun je hier lezen.

 

Vragen over een visum voor Dubai?
Indien je specifieke vragen hebt over een visum voor Dubai voor personen zonder paspoort van een EU land of bijvoorbeeld over het verlengen van je visum verzoeken wij je om contact op te nemen met de ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Den Haag. Wij kunnen geen antwoord geven op specifieke visum gevallen. Zie deze website voor meer info over de contactgegevens van de ambassade van de VAE in Den Haag.

 

Vragen over geboekte excursies / tickets?
Heb je vragen over een excursie of ticket(s) die je geboekt hebt? Dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de verkopende partij, dit kan Ticketbar, Tiqets of GetYourGuide zijn. Alles over Dubai verkoopt zelf geen tickets, wij linken alleen door naar een drietal partijen die excursies en tickets in Dubai verkopen.

 

Vragen over medicijnen / medische verklaringen?
Indien je twijfelt over een medicijn of een medische verklaring en/of medisch paspoort dan raden wij je aan om contact op te nemen met je (huis)arts, apotheek en/of de ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten of het consulaat in Dubai of Abu Dhabi. Op deze pagina staan de contactgegevens van de ambassade en het consulaat.

LET OP!
AllesoverDubai.info is een informatieve reis website over Dubai en wij hebben geen connecties met de officiele toerisme instanties van Dubai of de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten. Ook zijn wij niet gevestigd in Dubai en zijn wij geen reisbureau. Hierdoor kunnen wij niet alle vragen volledig beantwoorden. Wij vragen je om hier s.v.p. rekening mee te houden bij het insturen van je vragen over Dubai.

 

Naam *

Emailadres *

Onderwerp

Je bericht... *

 

Onze privacyverklaring kunt u bekijken op deze pagina.