Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Dubai Frame, ook wel bekend als de Berwaz Dubai, is een bijzondere trekpleister in Dubai. Doordat de Dubai Frame op de grens van het oude en nieuwe Dubai staat krijg je vanuit de lucht een bijzonder uitzicht op zowel het oude traditionele Bur Dubai met onder andere de smalle straatjes en de Dubai Creek plus op het moderne Dubai met de vele wolkenkrabbers en de Burj Khalifa.

Het opvallende gouden gebouw bestaat uit twee torens van 150 meter hoogte met daartussen een 93 meter lange brug die geheel van glas is. Via een panoramische lift komen de bezoekers op het uitkijkpunt op 150 meter hoogte. Doordat het bovenste gedeelte van het uitkijkpunt vrijwel geheel van glas is, lijkt het alsof je aan het wandelen bent door de lucht. Hierdoor krijg je een schitterend panoramisch uitzicht over Dubai met onder andere de Dubai Creek en Deira, en het moderne gedeelte van Dubai met onder andere Downtown Dubai.

De bouw van de Dubai Frame duurde in totaal vier jaar en op 1 januari 2018 opende de Dubai Frame officieel de deuren en konden bezoekers gaan genieten van het panoramisch uitzicht over oud en nieuw Dubai.

De Dubai Frame bezoeken in Dubai

Tickets Dubai Frame – Dubai Frame bezoeken

Om te kunnen genieten van het panoramische uitzicht vanuit de 150 meter hoge Dubai Frame heb je een ticket nodig. De tickets voor de Dubai Frame kosten 14,50 euro per persoon, kinderen tot 11 jaar betalen 7,20 euro. De entree is gratis voor gehandicapten en kinderen onder de drie jaar. Je hoeft geen tickets meer uit te printen op papier, de Dubai Frame zal voornamelijk met mobiele tickets gaan werken.

De tickets voor de Dubai Frame zijn direct online aan te schaffen via de website van Tiqets.com of bij de kassa van de ticketbalie bij Gate 4 van Zabeel Park of bij de ingang van de Dubai Frame. Het is aan te raden om op tijd naar de Dubai Frame af te reizen of je tickets vroegtijdig via internet te reserveren want het aantal bezoekers per uur is gelimiteerd en bij je reservering dien je een tijdslot op te geven. Hierdoor kan voorkomen dat de Dubai Frame uitverkocht is op het tijdstip dat je naar boven wilt gaan als je niet vroegtijdig aanwezig bent bij de kassa of je tickets online hebt gereserveerd.

Klik hier om je Dubai Frame tickets te reserveren

Tickets Dubai Frame inclusief hotel pick-up
Wil je de Dubai Frame gaan bezoeken maar heb je geen zin om met het openbaar vervoer of met de taxi naar de Dubai Frame te reizen? Dan kun je kiezen voor tickets inclusief hotel pick-up. Deze kosten 44 euro per persoon en zijn online te reserveren via de website van GetYourGuide. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen 9,80 euro voor een ticket inclusief hotel pick-up. De prijs kan wisselen in verband met de wisselkoers tussen de Euro en de Dirham.

Halve dagtour door Dubai inclusief Dubai Frame
Je kunt ook kiezen voor een halve dagtour door Dubai waarbij je in 4,5 uur alle hoogtepunten van de stad te zien krijgt inclusief een bezoek aan de Dubai Frame. De tour is inclusief ophalen en afzetten bij je hotel, vervoer in Dubai per auto onder begeleiding van een professionele gids en alle toegangsprijzen tot de attracties. Tijdens de tour stop je onder andere bij de Jumeirah moskee, de Burj al Arab, op Palm Jumeirah bij het Atlantis hotel en bij de Gold Souk. De tour sluit af met een bezoek aan de bijzondere Dubai Frame.

De kosten bedragen 55 euro per persoon. De dagtour is online te reserveren via deze website. Betalen kan veilig en snel online via iDEAL, creditcard of PayPal. De prijs kan wisselen in verband met de wisselkoers tussen de Euro en de Dirham.

De Dubai Frame bezoeken in Dubai

Waar ligt de Dubai Frame?

De Dubai Frame is door zijn opvallende vormen al van ver te herkennen, als je op de drukke Sheik Zayed Road rijdt richting het oude centrum van Dubai doemt al snel de vorm van het enorme gebouw op. Ook vanuit het oude centrum van Dubai zie je de Dubai Frame al snel boven de overige skyline uitsteken.

De Dubai Frame staat in het Zabeel Park vlakbij de Star Gate en ligt vrijwel direct aan de Sheik Zayed Road. Hierdoor is de Dubai Frame eenvoudig te bereiken met de auto, taxi en het openbaar vervoer. De Dubai Frame is dagelijks geopend van 9:00 uur in de morgen tot en met 21:00 uur. Als je rond de zonsondergang je tickets voor de Dubai Frame reserveert kun je genieten van Dubai bij dag en Dubai bij nacht, dus twee voor de prijs van één!

Als je met de metro van Dubai naar de Dubai Frame wilt reizen kun je het beste uitstappen bij het station van Al Jafiliya Station en dan lopend naar de Dubai Frame gaan. Of je kunt vanaf het metrostation een taxi nemen naar het Zabeel Park, let erop dat je aangeeft dat je naar de Dubai Frame of de Gate 3 / Zabeel Park C wilt. Kijk voor meer informatie over de metro op de Metro in Dubai pagina.

Klik hier om je Dubai Frame tickets te reserveren

Tags

Boek je Dubai excursies en tickets online