Samenwerken

Wij van Alles over Dubai staan open voor een aantal vormen van samenwerking. Hierbij kan gedacht worden aan het deelnemen aan een persreis, het schrijven van een review over bijvoorbeeld een stad, hotel, reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij, het plaatsen van advertorials of win acties voor onze bezoekers. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

Persreizen

Wij staan open voor het deelnemen aan persreizen naar Dubai of andere bestemmingen in en rondom de Verenigde Arabische Emiraten zoals Abu Dhabi of Oman.

Verder is het mogelijk dat er een deel van de reis naar Dubai gesponsord wordt door een derde partij. Hierbij kunt u denken aan het verstrekken van vliegtickets naar Dubai of de Verenigde Emiraten, één of meerdere overnachtingen in een hotel of een lunch of diner in een restaurant. Hiervoor in ruil zullen wij de naam van de sponsor voldoende aandacht geven in een artikel op AllesoverDubai.info en/of onze social media kanalen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Wij staan open voor veel vormen van sponsoring (open), mits ze een raakvlak hebben met Dubai en reizen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Persberichten

Regelmatig plaatsen wij aangeleverde persberichten op onze website. Dit doen wij echter alleen als wij vinden dat het onderwerp een toegevoegde waarde biedt voor onze bezoekers en het een raakvlak heeft met reizen, Dubai en/of de Verenigde Arabische Emiraten.

Persberichten kunnen worden gestuurd naar ons algemene emailadres info@allesoverdubai.info. Het persbericht dient aangeleverd te worden in een formaat welke wij eenvoudig kunnen kopiëren en plakken in onze website, denk hierbij aan een Word of PDF bestand met eventuele (de) foto’s als losse bijlage.

De afbeeldingen welke in het persbericht getoond worden moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten de foto’s vrij zijn van copyright en een minimale breedte hebben van 1700 pixels. Als resolutie geven wij de voorkeur aan 300 dpi.

Acties voor bezoekers

Het is mogelijk om met AllesoverDubai.info samen te werken voor acties en/of prijsvragen voor onze bezoekers. De mogelijkheden hiervoor zijn divers, we kunnen bijvoorbeeld een artikel of nieuwsbericht schrijven of de actie onder de aandacht brengen op onze Facebook pagina.

Wij stellen wel één eis aan een dergelijke vermelding, en dat is dat de actie of prijsvraag qua onderwerp te maken moet hebben met reizen, vakantie en/of Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. Neem voor meer informatie hierover contact met op ons.

Uitwisselen van links

Regelmatig krijgen wij het verzoek om een bepaalde link naar een website over bijvoorbeeld vakantiehuizen in Spanje of autohuur in Amsterdam op onze Dubai website te plaatsen. Zulke links, welke enkel als doel hebben om hoger in Google te komen, plaatsen wij bij voorbaat niet op onze website. Ook vermelden wij geen links naar websites die onze positie in de zoekmachines kan aantasten, hierbij kun je denken aan links op en naar zogenaamde “link farm websites”.

Wij plaatsen alleen een link naar een website als wij vinden dat deze een meerwaarde biedt voor onze bezoekers en qua onderwerp aansluit op vakantie, reizen, Dubai en/of de Verenigde Arabische Emiraten. Hiervoor vragen wij wel een link naar onze website AllesoverDubai.info terug. Links naar commerciële pagina’s vermelden wij alleen tegen betaling.

Adverteren?

Heeft u interesse om te adverteren op de website www.AllesoverDubai.info? Neem dan een kijkje op onze adverteren pagina voor meer informatie.

error: Het is niet toegestaan om onze teksten en afbeeldingen te kopiëren.