Over Ons

De website AllesoverDubai.info is sinds de oprichting in 2012 uitgegroeid tot de grootste en meest uitgebreide Nederlandstalige informatiebron over Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. AllesoverDubai.info is begin 2012 ontstaan uit frustratie over het verouderde en beperkte aanbod van informatie over Dubai. Veel Nederlandse websites over Dubai leveren informatie welke al enkele jaren verouderd is, de Burj Khalifa heet bijvoorbeeld al jaren geen Burj Dubai meer. Ook besteden ze vaak alleen maar aandacht aan de 10 bekendste bezienswaardigheden en laten alle overige trekpleisters links liggen. Terwijl juist die ook het bezoeken waard zijn.

Omdat je Dubai pas echt goed ontdekt als je ook de minder bekende bezienswaardigheden en attracties hebt gezien, zijn wij deze website gestart. In eerste instantie waren alleen de bezienswaardigheden in Dubai terug te vinden op AllesoverDubai.info, maar het aanbod is in de jaren steeds verder uitgebreid. Zo bieden wij ook uitgebreide informatie over alle vormen van vervoer in Dubai, de restaurants en hotels in de stad, vliegticket informatie en de beste uitgaansgelegenheden. Ook vind je sinds 2013 een uitgebreid aanbod van excursies op onze website die wij samen met onze partners in Dubai organiseren. Daarnaast hebben we sinds kort een aparte pagina aangemaakt met de bezienswaardigheden buiten Dubai, welke vooral bedoeld is voor de vakantiegangers die voor de tweede keer of vaker naar Dubai afreizen.

In 2014 hebben wij als uitbreiding de website AllesoverAbuDhabi.nl gelanceerd welke specifiek gericht is op de vele bezienswaardigheden en attracties in Abu Dhabi, het openbaar vervoer in Abu Dhabi en de hotels en restaurants in dit emiraat. In 2015 zijn daar de websites Dubaivliegtickets.nl en ExcursiesinDubai.nl bijgekomen welke specifieke informatie geven over het vliegen naar Dubai, (goedkope) vliegtickets naar Dubai en de vele excursies plus tickets voor de bezienswaardigheden in Dubai.

Uit eigen ervaring

De informatie op AllesoverDubai.info en onze zuster websites excursiesindubai.nl, burj-khalifa.nl, dubaivliegtickets.nl, burjkhalifatickets.nl en AllesoverAbuDhabi.info wordt zoveel mogelijk uit eigen ervaring geschreven. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en vertrouwen wij op de informatie die wij ontvangen van het ministerie van Toerisme in Dubai of andere toeristische- en/of reisorganisaties. Om de informatie op AllesoverDubai.info zo up to date mogelijk te houden reizen wij regelmatig af naar Dubai en passen de informatie indien nodig aan en breiden wij het aanbod van informatie uit.

Disclaimer

AllesoverDubai.info is geen reisbureau, reisorganisatie of een officiële vertegenwoordiger van Dubai. Ook hebben wij geen enkele connectie met de diverse toeristische instanties van Dubai of de Verenigde Arabische Emiraten en zijn wij niet gevestigd in Dubai.

Wij kunnen niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele foutieve informatie welke op onze website is terug te vinden.

error: Het is niet toegestaan om onze teksten en afbeeldingen te kopiëren.