Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kamelentocht woestijn safari

Wil je de schitterende woestijn van Dubai in alle rust ervaren? Kies dan voor een kamelentocht waarbij je de woestijn in trekt op de rug van een kameel. Terwijl je op de rug van een kameel zit kun je de zonsondergang in de woestijn bewonderen.

Als je een kamelentocht door de woestijn wilt maken heb je de keuze uit diverse opties. Zo kun je de zon zien opkomen terwijl je met een kameel door de woestijn loopt, maar je kunt ook de magische zonsondergang in de woestijn ervaren vanaf de rug van een kameel. Hieronder hebben wij de beste kamelentochten door de woestijn van Dubai voor je op een rijtje gezet.

Premium duin- en kameelsafari inclusief barbecue in Al Khayma

Ga op een onvergetelijke woestijnsafari over prachtige rode zandduinen en geniet van een barbecue en woestijnactiviteiten in het majestueuze Al Khayma-kamp. Nadat je Dubai achter je hebt gelaten is het tijd om je schrap te zetten voor een dunebashing rit door de prachtige rode duinen van de Lehbabwoestijn. Voor een extra adrenalinekick kun je ook sandboarding proberen. Daarna is het tijd om tot rust te komen in het kamp en te genieten van en BBQ buffet diner. In het kamp kun je ook een kamelenrit van 10 tot 15 minuten maken.

Kosten van de desert safari
Deze woestijnsafari inclusief kamelentocht is inclusief pick-up en drop-off bij je hotel en kost 81 euro voor personen van 12 jaar en ouder. Kinderen tussen de 3 en 11 jaar betalen 68 euro voor de tocht. Je kunt de woestijnsafari inclusief kamelentocht eenvoudig online reserveren via deze website.

Klik hier om je kamelen safari online te reserveren

Kamelentocht in de woestijn van Dubai

Zonsondergang kamelentocht in Dubai met BBQ

Ervaar de schoonheid van de Arabische woestijn in Dubai en ga terug in de tijd tijdens deze kamelentocht bij zonsondergang. Tijdens deze zes uur durende kamelentocht zie je niet alleen de woestijn van Dubai, je maakt ook een stop in een traditioneel bedoeïenenkamp waar je kunt genieten van Arabische koffie, dadels, lokale hapjes, frisdrank, thee, een open bbq diner buffet, waterpijp roken, hennatatoeages en een Tanoura- en buikdansshow.

Kosten van de desert safari
De kamelentocht is inclusief pick-up en drop-off bij je hotel en kost 59 euro voor personen van 12 jaar en ouder. Kinderen tussen de 3 en 11 jaar betalen 51 euro voor de tocht. Je kunt de kamelentocht direct online reserveren via de website van GetYourGuide.

Klik hier om je kamelen safari online te reserveren

Kamelentocht in de woestijn van Dubai

Desert safari met kamelentocht bij zonsopkomst

Rij op de kameel door de duinen van de woestijn van Dubai terwijl je geniet van het uitzicht op de zonsopgang boven het gouden landschap van de woestijn. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten! Na de zonsopkomst geniet je van een licht ontbijt in Arabische stijl in een traditioneel bedoeïenenkamp midden in de woestijn.

Kosten van de desert safari
De kamelentocht bij zonsopkomst is inclusief pick-up en drop-off bij je hotel en kost 55 euro voor personen van 11 jaar en ouder. Kinderen tussen de 4 en 10 jaar betalen 43 euro voor de kamelentocht. Je kunt de kamelentocht bij zonsopkomst direct online reserveren via de website van GetYourGuide.

Klik hier om je kamelen safari online te reserveren

Kamelentocht in de woestijn van Dubai

Kamelen desert safari inclusief kampovernachting

Ervaar het echte woestijnleven en overnacht in de woestijn in een typische bedoeïenentent en ga op kamelentocht bij zonsopgang. Deze ultieme woestijnsafari is niet alleen inclusief kamelentocht bij zonsopkomst en overnachting, je gaat ook ruim 30 minuten dune bashen door de woestijn, sandboarden, een avondsafari door de woestijn en je kunt genieten van een heerlijk barbecue buffet.

Kosten van de desert safari
De overnachting in de woestijn inclusief kamelentocht en sandboarden is inclusief pick-up en drop-off bij je hotel. De desert safari is te boeken voor 114 euro voor personen van 12 jaar en ouder, kinderen tussen de 3 en 11 jaar betalen 97 euro voor de woestijnsafari. Je kunt de woestijnsafari inclusief overnachting in de woestijn online reserveren via de website van GetYourGuide.

Klik hier om je kamelen safari online te reserveren

Tags

Boek je Dubai excursies en tickets online