Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

In Downtown Dubai, vlakbij de Burj Khalifa, staat het iconische gebouw van Address Sky View. De wolkenkrabbers van Address Sky View zorgen voor een unieke toevoeging aan de skyline van Downtown Dubai dankzij de twee torens die bovenin verbonden zijn met elkaar door middel van een Sky Bridge. Het design van het complex is door niemand minder dan Skidmore en Owings & Merrill gedaan, beter bekend als de architecten van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Blikvanger van het complex is ongetwijfeld het dak van het complex dat de twee torens met elkaar verbindt en net zoals het Marina Bay Sands hotel in Singapore een “Sky Bridge” zal krijgen. De Sky Bridge omvat onder andere een infinity pool zwembad, restaurants, veel groen en last but not least, een schitterend 360 graden uitzicht over Dubai.

Address Sky View Hotel

Address Sky View Hotel

In de twee torens bevindt zich het Address Sky View hotel. Een luxe 5-sterren hotel met 169 kamers waar je in alle luxe heerlijk vakantie kunt vieren. Het hotel beschikt over onder andere twee buitenzwembaden waarvan er eentje op het 220 meter hoge Sky Deck te vinden is. Vanuit dit zwembad heb je een schitterend panoramisch uitzicht over de skyline van Downtown Dubai met onder andere de Burj Khalifa. Daarnaast vind je in het hotel een scala aan culinaire eetgelegenheden, een spa waar je heerlijk tot rust kunt komen en een fitness centrum.

Wil je vakantie vieren het het luxe Address Sky View Hotel? Kamers zijn niet goedkoop, reken op een kamerprijs die begint bij 300 euro per nacht voor een simpele twee persoonskamer tot enkele duizenden euro’s per nacht voor de grote luxe suites. Kijk voor de actuele beschikbaarheid van de kamers van het Address Sky View Hotel en de actuele prijzen op de website van Booking.

Cé La Vi Dubai – Skybar en restaurant

Het Cé La Vi restaurant in de Address Sky View torens is één van de populairste hotspots van Downtown Dubai. Dat is vooral te danken aan de unieke ligging van het restaurant en de bijbehorende skybar. Cé La Vi is namelijk gevestigd op de 54e verdieping van de opvallende torens. De skybar en het restaurant van Cé La Vi zijn gevestigd in en bovenop het bruggedeelte van het gebouw die de twee torens hoog in de lucht met elkaar verbindt. Dankzij de ligging op 220 meter boven de grond heb je vanuit het restaurant en de Sky Bar een waanzinnig panoramisch uitzicht over onder andere de Burj Khalifa en de Dubai Fountain.

Cé La Vi beschikt over een populaire Sky Bar waar je kunt gaan zwemmen in wellicht het mooiste zwembad van Dubai. De inifity pool van de skybar ligt op het randje van de brug tussen de twee torens. Hierdoor heb je vanaf het zwembad een uniek uitzicht over de skyline van Downtown Dubai met onder andere de Dubai Opera, Dubai Mall en de Burj Khalifa. Meer informatie over het restaurant lees je op onze Cé La Vi Dubai pagina.

Address Sky View Hotel

Sky Bar en Pool Deck in Downtown Dubai

De populairste locatie van Cé La Vi is de SKy bar met het bijbehorende Pool Deck en het zwembad. Hier kun je tot laat in de avond genieten van een waanzinnig uitzicht over Dubai terwijl je een heerlijke cocktail nuttigt. Of geniet de hele dag van de zon die bijna altijd schijnt in Dubai terwijl je ligt te dobberen in de infinity pool op 220 meter hoogte.

Op het Pool Deck kunnen ook speciale cabana’s gereserveerd worden. Daarnaast is het mogelijk om tussen 10:00 uur en 01:00 uur een shisha pijp te reserveren voor 250 AED. Je hebt hierbij de keuze uit tal van smaken zoals mint, grapefruit, appel, perzik en mango.

Sky Views Dubai attractie

Sky Views Dubai in Downtown Dubai is een attractie die niet geschikt is voor mensen met hoogtevrees. Liefhebbers van adrenaline komen juist heel goed aan hun trekken bij Sky Views Dubai dankzij een drietal duizelingwekkende attracties. Sky Views Dubai is te vinden op de 52e en 53e verdieping van het The Address Sky View hotel. De attractie zelf bevindt zich op een hoogte van 219,5 meter boven de grond, op de 46 meter lange brug die de twee torens hoog in de lucht met elkaar verbindt. In deze brug bevinden zich op diverse plekken dikke glazen ramen waar je overheen kunt lopen en waardoor je ruim 200 meter naar beneden kunt kijken.

De grote trekpleister van Sky Views Dubai is de glazen glijbaan die aan de buitenkant van het gebouw hangt en je de mogelijkheid geeft om als het ware in de lucht te glijden. Dankzij de glazen zijwanden, bodem en plafond heb je een panoramisch uitzicht over onder andere de Burj Khalifa en de Dubai Fountain terwijl je op een hoogte van ruim 200 meter naar beneden glijdt. De Glass Slide hangt op de 53e verdieping op 219,5 meter hoogte aan de gevel van het gebouw. Vanaf de 53e verdieping glij je langs de wolkenkrabber naar beneden naar de 52e verdieping op 215,5 meter hoogte. Niet voor mensen met hoogtevrees dus!

De Edge Walk is echt een attractie voor adrenaline freaks. Deze unieke attractie is de eerste in de regio. Volledig uitgerust met een klimharnas en helm loop je richting het randje van de toren om daar op 219,5 meter hoogte in de buitenlucht een wandeling langs de gevel van het gebouw te maken.

Meer informatie over de Sky Views Dubai attractie lees je op deze pagina.

Sky Views Dubai

Glass Slide – een glazen glijbaan op 219 meter hoogte

De grote trekpleister van Sky Views Dubai is de glazen glijbaan die aan de buitenkant van het gebouw hangt en je de mogelijkheid geeft om als het ware in de lucht te glijden. Dankzij de glazen zijwanden, bodem en plafond heb je een panoramisch uitzicht over onder andere de Burj Khalifa en de Dubai Fountain terwijl je op een hoogte van ruim 200 meter naar beneden glijdt.

De Glass Slide hangt op de 53e verdieping op 219,5 meter hoogte aan de gevel van het gebouw. Vanaf de 53e verdieping glij je langs de wolkenkrabber naar beneden naar de 52e verdieping op 215,5 meter hoogte. Niet voor mensen met hoogtevrees dus!

Klik hier om je Sky Views tickets te reserveren

Edge Walk – lopen op de rand van een wolkenkrabber

De Edge Walk is echt een attractie voor adrenaline freaks. Deze unieke attractie is de eerste in de regio. Volledig uitgerust met een klimharnas en helm loop je richting het randje van de toren om daar op 219,5 meter hoogte in de buitenlucht een wandeling langs de gevel van het gebouw te maken.

Er is geen glas of leuning die je tegenhouden, je staat n de buitenlucht en letterlijk op het randje van het gebouw terwijl je kunt genieten van het panoramische uitzicht over de skyline van Dubai. Gelukkig zit je goed vast met klimtouwen aan de veiligheidskabel die langs de gevel loopt. Je bent ten alle tijden dubbel gezekerd zodat je niet zomaar naar beneden kunt vallen. Veiligheid staat immers voorop bij Sky Views Dubai en de attractie voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Tags

Boek je Dubai excursies en tickets online